2009. február 7., szombat

Ultimate Wolverine vs. Hulk

2005 decemberében indult el a Marvel Comics-nál az Ultimate Wolverine vs. Hulk mini-sorozat, ami sajnos hosszú időre elakadt a második után (hat részesre tervezték), ám így is komoly rajongótáborra tett szert – nem érdemtelenül. A történetet Damon Lindelof, a Lost egyik alkotója írta, a látványos oldalakért pedig a nem kevésbé tehetséges Leinil Francis Yu felelős. A történet igényes és egészen szellemes, a rajzok (és a színezés) gyönyörűek. A klasszikussá vált első két rész mostanában jelent meg újra (plusz korábban kijött egy Director's Cut verzió). A Marvel szerint ezév áprilisáig megjelenik a sorozat további négy része.

A történetben Wolverine a végső béke és nyugalom keresése közben tömegpusztító csapásokat maga mögött hagyó Hulk / Bruce Banner nyomába ered. Mire Tibetben nyomára akad, Bruce már megtalálta, amit keresett. Bruce találkozott az eltűnt 11. Pancsen Lámával, aki kulcsot kínál a Bruce vs. Hulk problémához. Nem minden az, mint aminek látszik. Mi van ha nem Bruce változik hatalmas zöld rettenetté, hanem Hulk változik át frusztrált, dühös Bruce Banner-ré? A megszelídült óriás nem sokáig élvezheti a Himalája hegyei közt meglelt nyugit, mert Wolverine nem rest számonkérni rajta a 800 emberi áldozattal járó manhattani balhét. Hulk válasz gyanánt kettétöri Rozsomákot, mint a ropit... Ez van. Eddig tartott az innerpísz.

4 megjegyzés:

  1. az utóbbi pár bejegyzés nagyon 'fenszi' lett :)

    VálaszTörlés
  2. lesz még ilyen. vagy legalábbis hasonló. mármint képregényes bejegyzés. nem is kevés, de egy kicsit később. meg tibeti hatások nyugati zenékben. majd adagolom őket, ahogy időm engedi.

    VálaszTörlés
  3. http://rapidshare.com/files/.../Ultimate_Wolverine_vs._Hulk_01.cbr

    http://rapidshare.com/files/.../Ultimate_Wolverine_vs._Hulk_02.cbr

    http://rapidshare.com/files/.../Ultimate_Wolverine_vs_Hulk_Directors_Cut.cbr

    http://rapidshare.com/files/.../Ultimate_Wolverine_Vs._Hulk_03__2009___GreenGiant-DCP_.cbr

    http://rapidshare.com/files/.../Ultimate_Wolverine_Vs_Hulk_04__2009___GreenGiant-DCP_.cbr

    VálaszTörlés
  4. http://uploading.com/files/KIUCARQS/Ultimate_Wolverine_Vs_Hulk_05.cbr.html

    http://rapidshare.com/files/238148889/Ultimate_Wolverine_vs_Hulk_06_of_6_TokerTheKid_Scans.cbz.html

    VálaszTörlés